De ce companiile din Moldova îşi cred clienţii – cretini?

Serios! Companiile din Moldova, ne cred pe noi, clienţii, nimic mai mult decît nişte cretini!
Citesc astăzi pe Facebook, aşa un mesaj:

Liber în comunicare! Cu 15 lei vorbeşti cât doreşti!

Fiecare zi Moldcell creează emoţii plăcute şi-ţi oferă mai multă libertate! Până la finele verii ai ocazia nemaipomenită să dai frâu liber cuvintelor şi să vorbeşti o zi întreagă fără griji!

Vrei să fii liber în comunicare? O poţi face foarte simplu indiferent de planul tău tarifar!

Expediază un SMS fără text la numărul 2225 sauActivează opţiunea din meniul *222*5#ok şi numai pentru 15 lei vorbeşte tocmai 24 ore cu toată reţeaua Moldcell fără să te mai gândeşti la cheltuieli.

Prin activarea opţiunii abonatul înțelege şi acceptă faptul că comunicare nelimitată înseamnă convorbiri în reţea în limita a 1000 de minute din momentul activării opţiunii.

Comunicare plăcută!

Zic, super oferta! Una din cele mai super care le-am văzut pînă acum în Moldova! Însă, departe de a crede în orice publicitate moldovenească, am simţit că ceva nu e în regulă, pentru că o parte a mesajului, e scrisă cu “metafore”, şi anume: numai pentru 15 lei vorbeşte tocmai 24 ore cu toată reţeaua Moldcell fără să te mai gândeşti la cheltuieli.
Şi, că tot eram prin Chişinău, zic, să trec pe la vreun centru Moldcell să concretizez exact ce e cu oferta asta. Şi aici, surpriză! Reprezentantul Moldcell pe care l-am abordat nici idee nu avea de oferta dată, astfel, faţă de mine a căutat pe site despre ce merge vorba, după care mi-a explicat că aceste 1000 de minute sunt valabile, atenţie!, doar 24 de ore de la activarea serviciului! Şi dacă stai să calculezi, 1000 de minute e egalu cu cca 17 de ore de convorbire, iar din 24 de ore, ar veni, că ar trebui să dormi celelalte 7 ore rămase, restul doar stai şi vorbeşit încontinuu, doar că şi aici e problemă, pentru că majoritatea telefoanelor nu sunt în stare să lucreze atîta timp fără a fi reîncărcate! Oare nu era mai simplu de oferit 100-200 de minute cu aceleaşi condiţii, sau aceste 1000 de minute să fie valabile măcar 7 zile? Oare e mai simplu să crezi de cretini toţi clienţii care îi ai?PS: Am citit din întîmplare că aşa gen de publicitate, cică, e interzisă în Europa, şi eu sunt doar pentru a interzice astfel de manipulare a oamenilor, cărora nu li sa explicat corect oferta! Urît, foarte urît! Şi-mi pare rău, că din toate companiile care oferă servicii de telefonie mobilă, Moldcell, e cea mai convenabilă pentru mine, că altfel, treceam la altă companie!
PPS: Moldova iz a grăit cantri, cum zice cineva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.